FE-interieur

Vanuit de familietraditie vakman - meubelmaker is in 1988 de firma Interieur Frank Eerdekens opgericht.
Ondertussen mag dit bedrijf door zijn jarenlange ervaring en uitgebreid machinepark, waaronder paneelzaag - CNC gestuurde freesmachine - kantaanlijmer met PU lijm - spuitcabine - topie, zich meester in het vak noemen.

Op en top vakwerk op maat - vervaardigd in eigen atelier

Op zoek naar een keuken, badkamer, dressing, livingmeubel of een ander interieurproject op maat? Verkies je een moderne, tijdloze, klassieke of landelijke totaalinrichting? FE-Interieur verzorgt het binnenschrijnwerk van elk project.

We hanteren voor alle projecten
een persoonlijke en flexibele aanpak.

Meubelen en Maatwerk

De materiaalkeuze van ons gamma is enorm uitgebreid gaande van melamine plaat of laminaat, mdf gevernist of gelakt tot fineerplaat voorzien van een vernislaag.

Keukens en badkamers

Een modern of rustieke keuken met het gepaste werkblad, het kan allemaal. Alles wordt met de nodige kennis geplaatst.

Een design badkamer met een inloopdouche in solid surface en scheidingswand in glas.

Lakwerk

Kwaliteitswerk van alle soorten lakwerk op allerlei materialen.

Door continue optimalisatie van ons productieproces hebben wij een zeer grote kennis op het gebied van interieurlakwerk.

Vakwerk op maat

Wij bieden U de mogelijkheid om met eigen idee of de ontwerpen van uw architect te werken, en zo samen met ons een plek te creƫren waar u zich op en top thuis voelt.

Het spreekt voor zich dat we enkel gebruik maken van kwalitatief hoogstaande materialen en zo de perfectie proberen te benaderen