FE Interieur Logo
Over 1
Keukens, badkamers, kasten en totaalinrichting op maat.
Voor wie op zoek is naar ambachtelijk vakmanschap

FE-interieur

Vanuit de familietraditie vakman – meubelmaker is in 1988 de firma Interieur Frank Eerdekens opgericht. Ondertussen mag dit bedrijf door zijn jarenlange ervaring en uitgebreid machinepark, waaronder paneelzaag – CNC gestuurde freesmachinekantaanlijmer met PU lijm – spuitcabine – topie, zich meester in het vak noemen.

OP EN TOP VAKWERK OP MAAT – VERVAARDIGD IN EIGEN ATELIER

Op zoek naar een keuken, badkamer, dressing, livingmeubel of een ander interieurproject op maat? Verkies je een moderne, tijdloze, klassieke of landelijke totaalinrichting? FE-Interieur verzorgt het binnenschrijnwerk van elk project.

Over 1
We hanteren voor alle projecten
een persoonlijke en flexibele aanpak.
Meubelen en maatwerk
De materiaalkeuze van ons gamma is enorm uitgebreid gaande van melamine plaat of laminaat, mdf gevernist of gelakt tot fineerplaat voorzien van een vernislaag.
Keukens en badkamers
Een modern of rustieke keuken met het gepaste werkblad, het kan allemaal. Alles wordt met de nodige kennis geplaatst.
Een design badkamer met een inloopdouche in solid surface en scheidingswand in glas.
Lakwerk
Kwaliteitswerk van alle soorten lakwerk op allerlei materialen.
Door continue optimalisatie van ons productieproces hebben wij een zeer grote kennis op het gebied van interieurlakwerk.
Vakwerk op maat
Wij bieden U de mogelijkheid om met eigen idee of de ontwerpen van uw architect te werken, en zo samen met ons een plek te creëren waar u zich op en top thuis voelt.
Het spreekt voor zich dat we enkel gebruik maken van kwalitatief hoogstaande materialen en zo de perfectie proberen te benaderen.
Scroll naar boven